Om jag inte var jag...

... så skulle jag vilja ha långt mörkt hår och fantastisk hy. Jag skulle gömma mig under en stor luva om jag hade en dålig hårdag, men ändå alltid se fantastisk ut.


... jag skulle gå runt med en Starbucks-latte i handen och filosofera, alltid sådär klassiskt chic.


... på morgonen skulle jag vakna upp och se helt fantastisk ut, inte behöva fixa mig ett dugg. Slänga på mig lite kläder och vara fit for fight.


... vara lite sådär viktig, och gå runt på Paris gator och inte bry mig så mycket om vad andra tyckte. Och så skulle jag vara precis sådär lagom smal, så att jag kunde sätta på mig min pojkväns jeans utan att fullständigt drunkna.


Och alltid se helt fantastisk ut.


Jumpsuit

Idag ser jag ut såhär, väldigt fancy! Och om ni undrar vad som ligger på mitt golv är det bara presentpapper från min födelsedag. Eh... i lördags. Nu ska jag öva på en presentation om Indien, men det är inte sååå jobbigt för snart är det sommarlov! Allt som är bra just den här tiden på året:
  • Alla nationella prov är gjorda och tillbaka.
  • Nästan alla betygen är satta.
  • Vädret är underbart och härligt.
  • DET ÄR SOMMAR!
Dessutom har jag världens sötaste kompisar och SKA ÅKA TILL FRANKRIKE! Wihihooo.

Hej!

Jag heter Hannah. Jag är 17 år gammal (fyllde för två dagar sen för alla som är intresserade, hihihoho!). När jag skrev den här bloggen förut så mådde jag skitdåligt, av flera olika anledningar, men det gör jag inte längre. Och det är ju rätt bra, att det kan ändra sig så snabbt. Det går bra nu. Som Petter skulle ha sagt.


Hej hej hemskt mycket hej!

Jag ba' typ tänkte... att här ska vi starta all over! Det var ungefär två månader sen vi hördes, du & jag bloggen. Jag gillar dig fortfarande. Nu tänkte jag visa det också!

RSS 2.0