Depp-pepp

Nu är jag deppig. Jag vill inte börja skolan imorgon. Vill inte vill inte vill inte. Men jag ska tänka positivt:
  • A ska börja i min klass!
  • Det kommer bli skönt med... eh... rutiner (?) igen.
  • Jag & Freyda ska bjuda Louise på födelsedagsfika efter skolan! (Då kan jag i alla fall se fram emot morgondagen lite!)

Vi tog Sergel!



Vilken jäkla natt.
Klockan 6 stormade vi Sergel, som nu är blått blått blått. Underbart. Stod där i sex timmar, fram tills klockan 12 då vi äntligen fick sätta upp affischerna. Sen åkte vi vidare, runt Kungsholmen och i Bromma och affischerade. Kom i säng vid 5. Men har haft en gaaaaalet kul natt!

Whatever you like



Här är höstens spotifyspellista förresten!
Lite annan musik än den i inlägget nedan, hehe (Sen att jag spelar just den låten är ju en annan sak).

Mjau


Just nu vill jag bara dansa dansa dansa. Inte börja skolan igen på måndag. Sen kan man tycka vad man vill om den här låten. Jag gillare'.

Trött trött trött

Har just varit och firat en kompis som fyllt år. Åkte dock hem väldigt tidigt, gick först av alla, eftersom jag är så galet trött. Gick upp klockan 6 imorse för att vara vid t-centralen att köra morgonkampanj. Och dessutom har jag målat valstuga i tre timmar... Utan lön såklart. Men vad gör man inte för sitt älsklingsparti? Höhö.
Nu dricker jag varm mjölk och ska snart gå och lägga mig.

Hard work work!

Idag lekte jag med Frida. Nä, men i alla fall. Vi var väldigt produktiva! Först välkomnade vi ettorna på Kungsholmens gymnasium, sen drog vi hem till mig och fixade och trixade med en liten hemlighet. Strikt hemligstämplat material! Det var väldigt kul i alla fall, för Freeeyyyddaaa är så himla söt.

Sverige jobbar!

Såhär såg jag ut idag. Så himla stylish! Lämnade hemmet 07.00 för att vara vid Centralen + S:t Eriksplan och kampanja. Gah, galet tidigt. Nu ska jag keka lunch och lite så innan jag beger mig från hemmet för att åka till Huddinge på ytterligare kampanj. Jag ♥ MUF!

Hey you, yeah you: You're great.

Nä, nu blir jag lite nyfiken. Vem är "min älskling" som kommenterade i förra inlägget? Du får gärna ge dig till känna. Hehe. Igår hade jag i alla fall en så himla rolig dag! Över huvud taget har den här sommaren har varit under-dunder-bar! Har träffat och umgåtts med så himla underbara människor. Om någon frågade mig vad meningen med livet är skulle jag nog säga: alla fantastiska människor som finns där ute.

En alldeles egen NILS!

Min fina vän Moa och jag brukar skämta om att jag är lite som Blondinbella (vilken bloggerska hon är har vi dock inte riktigt kommit överens om än...). Igår träffade jag min Nils. Han var dock alldeles för gammal för mig. Surt.

Antibes, France (del 2)

Vi åkte till Monaco en dag också.

Fast vi var trötta (och jag hade skoskav...) så vi satte oss pladask på ett café när vi fick ledig tid.

Ungefär en och en halv timme på två veckor var det dåligt väder.

Den sista dagen dansade Louise i solnedgången.

Min resa till Frankrike har varit fantastisk. Underbart sällskap, trevliga människor, härligt väder. Jag tog inte så mycket bilder, men här har ni i alla fall ett urval av bilderna som var tillräckligt PK.

Antibes, France

Min kära reskamrat Louise, första dagen i Antibes.
Vi köpte éclairs på boulangeriet precis bredvid.
Jag på kvällspromenad (Louise är en proffsfotograf!)
Louise i Nice.
Nice i Nice.


Söderbönor

Idag träffade jag fina Moa. Vi fikade, promenerade på Söder och tog en inte-så-vanlig tisdagsmiddag i en park på Söder. Så himla mysigt!


Och på väg hem beundrade vi det fantastiska Stockholm. Det är verkligen en fin stad.

Mulberry

Efter fikan så gick jag och Louise och kollade lite reor. Jag hittade den här på 50% inne på Mulberry och som ni ser slog jag till. Får försvara det med att jag har gått runt med pappas gamla plånbok hur länge som helst nu och skämts! Och den här hade jag faktiskt spanat in tidigare...

F & L

Idag träffade jag mina två favoriter, Frida och Louise! Louise har jag träffat 17 dagar i rad nu, men Frida hade jag inte träffat på två veckor! Har saknat henne galet mycket. Den här bilden är inte från idag, men jag gillar den så den fick vara med ändå.





Här är min favorit-Freyda idag! Först åt vi lunch på Story Hotel (rekommenderas!) och sen gick vi och tog varsin cappuccino på Albert & Jack's.



Och här är Louise, som jag fortfarande inte är trött på efter att ha träffat non-stop i två veckor. Som ni ser har hon anammat den franska stilen!

Shopping i la France



Jag hade spanat in ett sånt här armband länge, så när jag såg det i Nice så kunde jag inte låta bli att köpa det. Köpte ett Eiffeltorn för att komma ihåg resan till Frankrike också. Inte för att jag kommer glömma den direkt, det har varit två galet roliga veckor!

RSS 2.0