VISST TRIVDES VI BRA, JAG & 2007

Hellogoodbye - Here In Your Arms

2007 lekte jag lite blåst och hade jäkligt roligt. Tog nada seriöst och det var så himla skönt.

SÅ DET KÄNNS

Allting suger när inget duger.

Och det var typ vad jag ville säga idag.

NP

Imorgon har jag återigen Nationellt Prov. Huvudräkningsdel + det stora problemet (visst låter det lite läskigt sådär när man säger det?). Jag är mest ledsen för att jag missar min sovmorgon till 11.20. Men vad ska man göra liksom. Jag har skapat en kategori här i bloggen som heter skola, för skolan är en så jäkla stor del av mitt liv (tyvärr). Idag fick jag mina omdömen, det var ungefär som väntat.
Nu; te & mackor.

MATTE A

Idag gjorde jag Nationellt prov i Matte A. Vi hade två timmar på oss - efter 60 minuter var jag klar. Satt kvar ytterligare 40 och räknade igenom flera gånger, satt och sov en stund, räknade igen, läste betygskriterierna... jag hatar att gå först på prov. Det var inte svårt i alla fall. Det enda problemet för mig skulle kunna vara ett antal slarvfel... jag är drottningen av slarvfel.

PS.

Min pappa tycker att jag är ytlig. Men jag ska faktiskt använda tiden som jag kunde använt för att hetsplugga inför det nationella provet i Matte A imorgon till att skramla in pengar till Haiti. Sådetså. DS.

BAG FOR A FAG (OR ME)

Jag går fortfarande och tänker på den där Marc by Marc Jacobs-väskan. Jag nämnde ju att jag brukar haka upp mig på saker, och sen så släpper jag det inte förrän jag får dem. Jag menar, 3000 kr är inte såå dyrt för en väska. Och jag behöver verkligen en svart väska. Och jag kommer att känna mig så fantastisk snygg och den kommer att passa till allt och åååh den bara ropar på mig. Tu as comprendu?

THE ALEXA

Okej, jag erkänner. Jag gillar väskor. Jag gillar väskor väldigt, väldigt mycket. Ungefär som alla andra tjejer älskar skor älskar jag väskor. Dyra väskor. Mulberry Bayswater har länge varit ett dregelobjekt. Den här är ännu dyrare, men i mina drömmar går jag redan runt med en sån på axeln.

YALE


Jag har en (o)vana att haka upp mig på saker. Just nu är det Yale. Vore det inte fantastiskt underbart spännande att gå där? Fast det är nog också en av mina ovanor - att sätta något för höga mål. Men ändå. Jag kommer ihåg att jag ville det när jag läste Gossip girl-böckerna och Blairs största dröm var att gå där, och nu verkar det vara tillbaka.
Men - på tok för dyrt och alldeles för svårt att komma in skulle jag tro.

MARC BY MARC JACOBS

Kom till mig baby, jag lovar att älska dig som om du var mitt eget barn.

Jag försöker intala mig själv att den här väskan inte är dyr. För det är den ju inte. Drygt 3000 kr. Det är ju inte så mycket. Inte så jättemycket i alla fall. Det finns faktiskt värre. Ååååh, om jag inte var så jäkla snål.

REALISATION

Jag var på NK's rea imorse. 20 över åtta var jag där, och gissa vad? Jag hittade ingenting. Förutom en Mulberryväska, men den hade behövt vara på 80% rea för att min budget skulle klara av den. Och det var den inte.

JAY-Z


SUNGLASSES


Jag bestämde mig för att
rensa i en låda med gammal skit. Varför har man nio par solglasögon? Jag tror att jag har använt dom ungefär en gång var. Vem köper så många par solglasögon? I somras köpte jag två. Som såg nästan exakt likadana ut.

GRAN

Jag både älskar och hatar det här vädret. Nu är det -17°c tror jag, hu! Men så länge man sitter inne i ylletröja, fårskinnstofflor och fleecefilt funkar det bra. En kopp te är inte helt fel det heller.


LILY BASS

Är det bara jag, eller är inte Lily Bass/Humphrey väldigt snyggt klädd? Jag vill också se smashing ut i en beige, lyxig tröja. Och ett fantastiskt halsband. Och hur kan hennes hår se så jäkla perfekt ut hela tiden?

AWAY



Jag trillade in på Kenzas blogg, och herregud vad jag vill åka bort. Visserligen inte till Thailand, där har jag redan varit alldeles för många gånger. Men Kalifornien kanske. Det vore inte helt fel.
(Och så finns det saker att göra också, jag måste erkänna att jag tycker att Thailand blir lite tråkigt efter ett tag...)

WISH

I år vill jag vara lycklig. Jag vet inte om det kommer att funka så bra. Men man kan ju alltid önska.

RSS 2.0