I HAVE A DREAM


Jag har en dröm
. Där åker jag till New York och lever livet precis som de gör i Gossip girl. Festar och ser helt awesome ut hela tiden, har helt plötsligt fått massor av pengar över till Louboutin-skor och Marc Jacobs-väskor men lyckas ändå klara av High School på något konstigt sätt.
Drömmar ska man ha, men jag tror inte att just den här någonsin kommer att bli sann...

ANNORLUNDA

Allting är annorlunda nu. Ibland gör det mig sorgsen. Men vad vore jag, utan det? Vad vore jag utan ett mål, utan något att kämpa för? Jag är lockad att säga ingenting, men om allt går snett skulle jag vara förlorad då. Ingenting.

TRAPPED

Allt känns bara så hopplöst. Även om jag har gått framåt så har inget annat gjort det. Det är som om jag hela tiden varit instängd i en liten, liten bur och förut gick det ändå rätt bra för jag orkade inte bry mig... men nu så orkar jag bry mig men det har gått så lång tid och buren är helt överväxt med skit och det går inte att ta sig ut. Även om jag försöker sträcka på mig så går det inte, för buren är så himla liten och det gör ont. Så ont.
Jag tror inte att ni förstår.

GOSSIP GIRL

Source: meesters (fantastisk gg-blogg!)
Nu ska jag luta mig tillbaka och kolla på Gossip girl. Jag vet inte varför, men jag har knappt kunnat luta mig tillbaka på hela dagen. Jag behöver verkligen, verkligen plugga... men så fort jag sätter mig ner och ska göra det får jag myror i benen. Så det är nog ingen idé att försöka.

DET ÄR SÅ KONSTIGT


Igår, men det var en dålig dag

Idag var en bra dag
. Idag var en himla bra dag, faktiskt. Det kanske inte är konstigt... det är nog inte alls så konstigt egentligen. Jag vet varför det har varit en bra dag idag.

JAG ORKAR INTE

Jag orkar inte mer, jag orkar verkligen inte mer. Det är väl dagens genomgående sinnesstämning. Just nu hatar jag all skit i stil med "du bestämmer själv hur du ska må" - varför ska jag tvinga mig själv att må bra när det inte finns något att må bra för? Ge mig en anledning utöver barnen i Afrika svälter och det gör inte du buhu så lovar jag att vara på det bästa humöret ni kan tänka er resten av veckan.

FUCK YOU FACEBOOK, I'M TRYING TO DO MY HOMEWORK

Nu ska jag sluta spana in snygga killar på Facebook (mitt nya favoritintresse) och plugga istället. Jag har så mycket att göra nu att det inte är sant; två redovisningar, fyra prov, massa läxor, en uppsats och lite annat trevligt innan påsklovet. Men det är bara att ta sig i kragen.
(Just nu hatar jag Facebook och internet över huvud taget.)

MIN MAMMA...

Mamma: Haaaannaaaah, hur gör man för att kolla vilka sidor man varit inne på tidigare?
Jag: Om det är Safari du frågar om så använder jag för tjugonde gången inte det.
Mamma: Jaha, men jag kanske är senil!
Pappa: Men det är ju lite konstigt att du inte kommer ihåg när hon har sagt det ett antal gånger, till och med jag vet ju att hon inte använder Safari.
Mamma: MEN MÅSTE DU BLI SÅ JÄKLA SUR JAG SKA ALDRIG MER FRÅGA DIG OM NÅGONTING!


Min mamma är så mogen
.

FJÄLLEN

Jag har spenderat sportlovet i fjällen. Det var underbart. Jag älskar älskar älskar att åka skidor, och jag återupptäckte verkligen det under det här lovet. Jag tycker att det är så himla fantastiskt med fjällen, alla vyer, den friska luften, att röra på sig hela tiden. Nu har jag just ätit efterrätt, imorgon blir det back to basics.

RSS 2.0