NEW YEAR

Jag gillar inte nyår. Kanske är det känslan av att nu var det ännu ett år wasted, jag har fortfarande inte uträttat något i mitt liv? Det är deprimerande.

WILD

Jag vill fly. Bara släppa allt. Inte bry mig ett dugg om någonting. Go wild and crazy. Men det kommer aldrig att hända.

TO BUY'S

Jag tänkte dela med mig av min inköpslista. Nej, jag har inte alls fått för mig att jag ska kunna köpa allt det här på mellandagsrean. Inte alls, som sagt.
  • Svart skinnväska - jag bär nästan alltid svart. Min snyggaste väska är brun. Det är inte snyggt.
  • Basic t-shirts - you can never get enough.
  • Tjock tröja - i bra material.
  • Cheap Monday-jeans - det är skam att jag bara har ett par i garderoben, för de har tjänat väl i snart fyra år nu.
  • Kjol med hög midja
  • Svart fodralklänning - det ultimata plagget när man inte har något att ha på sig.
  • Halsband + ringar
  • Smalt midjeskärp
  • Smal scarf - jag tänker mig såhär.
  • Underkläder - ni vill inte kolla i min underklädeslåda...
  • Tjock hoodie (gråmelerad)
  • Randig tröja

GOD JUL!

Dagen efter julafton. Everything is far from over, don't you think? Har ätit lunch och fikat hos gma*, himla mysigt. Hon hade gjort kalkon, vill väl ha något engelskt på julbordet, hehe. Nej, men det är faktiskt tradition för mig, kalkon på annandagen.
Fick massor av underbara julklappar igår, bland annat det som stod högst upp på önskelistan, så jag är jättenöjd.
Hoppas att ni har en fortsatt god jul!

*grandma

KORT MÖTE

Jag såg en så himla gullig kille på tunnelbanan idag. Han pratade så gulligt med sin mamma att jag stod och log för mig själv. Han försökte få henne att sätta sig ner;
"Nej, det är bara en station, jag står", sa hon.
"Sätt dig", sa han till mig då.
Jag skrattade lite och satte mig ner.
Snipp snapp slut så var den söta sagan slut.

PS. How come you always meet nice guys i kollektivtrafiken?

CAFÉ FOAM


Efter att ha läst
Elsas mode så tänkte jag gå en mini-Elsa-vandring (istället för Millenium-vandring) och ta en fika på Café Foam där hon jobbar i boken. Gissa om jag blev besviken när jag kom dit och det var stängt för renovering? Hej besviken. (Sån tur var fick jag jättegod fika på Tössebageriet som ligger precis intill, så det gick ingen nöd på mig)

ELSAS MODE


Förutsägbar? Check.
Rätt lik många andra chicklitt-böcker? Check. Men nu ska jag inte bara risa, för jag läste 33 kapitel bara igårkväll (men så kan ju sömnbrist ha spelat lite roll där förstås...) och nu är jag klar med boken.

Jag rekommenderar den faktiskt! Nej, den är väl inget nytt på bokhimlen direkt... men spännande, medryckande och lättläst. Jag skulle ha sagt att den är perfekt strandläsning, men hey - det är vinter nu, och den är lika bra för det.


INSIKT

Jag har kommit till en insikt
- det är ingen idé att blogga när man inte har något att blogga om. Så det är därför jag varit frånvarande. Men jag har i alla fall skrivit mitt sista prov och fixat nästan alla (!!) julklappar.

Det är helt galet vad tiden går snabbt. För fyra månader sedan så åkte jag - illamående av nervositet - uppför rulltrapporna i tunnelbanan. Gick lite fel. Satt bland ett par hundra andra förväntasfulla, spända, glada och väntade på att bli uppropad. Och nu är en termin redan slut. Det gick relativt smärtfritt och väldigt snabbt.

Nu - Gossip girl (jag har tyvärr trillat tillbaka i beroendet).

(BAD) MORNING BABY...

Värsta morgonen på länge. Tacka gud för att det blev bättre under dagen. Fast om gud finns och kan uppfylla önskningar så har jag en: Jag vill inte känna mig som ett psykfall mer. Tack på förhand.
Jag tänkte på en grej på bussen. Arg vs. ledsen. Vad är bäst? Bad experiences på båda, säger jag. Om man är arg så blir folk bara arga tillbaka och gör inte en minsta ansträngning för att förstå en, men om man är ledsen så... ja, det är rätt stor chans att folk inte bryr sig ändå. Och så mår man så jävla eländigt att det inte är sant.

Skrika eller gråta?

IRRITATION

Arrrgh. Jag fattar inte varför det är så jäkla känsligt egentligen. Men jag fattar inte varför hon inte bara kan sluta?! Om man vet att något är jobbigt så kan man väl visa lite jäkla hänsyn?! Jag hatar verkligen att jag bryr mig. Men ibland vill jag bara strypa min lillasyster. Långsamt.

SONIA

Vad kan man säga om H&M's senaste designsamarbete då? Jag måste säga att jag älskar färgerna hon har använt. På måndag ska jag definitivt gå till närmaste H&M och se om det finns något kvar. Ovan är mina tre favoriter, klänningen är i 100% mullbärssilke = ett riktigt kap.


IMPULSKÖP



Igår anlände något jag längtat efter. Nämligen en Jimmy Choo-väska jag impulsköpte på H&M's webbshop. Besvikelse var ordet. Väskan var inte alls lika snygg som jag hade förväntat mig, så den får skickas tillbaka - och jakten på den perfekta svarta skinnväskan fortsätter.

GHOST OF PERSONS PAST

Äsch. Jag är på dåligt humör idag. Påvägen hem i kollektivtrafiken så såg jag flera som jag kände. Jag körde med böja-ner-huvudet-och-gå-snabbt-style. Jag känner ingen anledning till att prata med folk ur mitt numera förflutna. De är - just det - från mitt förflutna och kommer så att förbli. Idag hade jag ingen lust att leka leken "Jaaaa, det är sååå bra hur har du det?". För ärligt talat så kanske jag bryr mig, men jag har ingen lust att göra det.

6TH GRADE

Green Day - 21 guns

 

Hej bra musik. Hej vibbar från sexan. När jag gick i sexan så älskade jag Green Day. Jag var kär i Billy Joe Armstrong och tyckte att det coolaste som fanns var jättemycket kajal runt ögonen. Jag tog webbcambilder på mig själv. Jag bråkade med mina kompisar om småsaker. Och jag fattade aldrig riktigt hur perfekt allting var.

Äsch, jag längtar ändå inte tillbaka.



GEOGRAPHY

Okej, let's plugga some geografi! Det är (tyvärr) något med geografi som får mina ögonlock att bli tunga och min hjärna att spinna av på sidospår. Men jag ska plugga geografi. No excuses. Det får man inte bra betyg av!

RSS 2.0