SUCKER

Idag spelade vi in en film med intervjuer till ett grupparbete i skolan. Jag intervjuade en såå söt kille. När vi gick fram till honom och frågade så tänke jag inte alls på det, men när jag satte mig bredvid och kollade in i hans ögon så bara smälte jag.
Blir dock lite pinsamt att visa för klassen sen, för jag sitter och fånler under hela filmen. Jag är en sån sucker för snygga killar att det inte är sant, det blir nästan larvigt.


PS: Jag var bjuden på en födelsedagsfest idag, men jag är en chicken och planerar att inte gå eftersom jag knappt känner någon där.

MATTE B

Idag har jag haft prov i Matte B. Det gick åt helvete. Det gick sämre än vad det någonsin har gått för mig på ett matteprov tidigare. Men jag var i alla fall inte ensam - större delen av klassen kom ut med ångest. Matte A var en barnlek jämfört med det här, jag svarade på alla frågor men hann inte ett dugg mer än så. Är så osäker på det här att det inte är sant. Matte D känns väldigt avlägset.

WHAT A DAY...

Jag trodde att jag hade tur imorse. Vid Brommaplan så kom jag på en extrabuss som skulle gå till Fridhemsplan, och var jättelycklig över det ändå tills busschauffören sa att "alla som inte har lust att sitta på den här bussen i en dryg timme kan gå rekommenderas att gå av nu" (Brommaplan → Fridhemsplan tar med tunnelbanan ca 15 minuter). Det hade inte jag. Så det blev en fin liten promenad från Brommaplan till Kristineberg, inklusive surfing nedför trapporna vid Tranebergsbron.
För att ha en halv bildlektion och inställd svenska. Behöver jag säga att jag skippade franskan och gick hem?

JAG TYCKER...

Att det är töntigt att dricka Cola Light.

HAPPINESS


JAG

Jag kände mig inte smal då heller. Jag får påminna mig själv om det - det är skönt, för även om det känns som om min mage har blivit mycket bulligare nu så vet jag att även om jag gick ner x antal kilo så skulle jag inte känna mig smalare ändå, och det är ju känslan man är ute efter. Dessutom skulle jag inte kunna skratta, jag skulle inte kunna vara trevlig, jag skulle inte vara intresserad av någonting, jag skulle inte kunna skämta och jag skulle må skit ännu oftare än vad jag gör nu. Och det skulle inte vara kul. Jag heter Hannah, jag driver den här bloggen och ibland mår jag skit och ibland flyger jag på moln. I framtiden hoppas jag på mer molnflygning.

IBLAND

... känns det nästan som om jag har ett liv. Det är en väldigt trevlig känsla. Jag tror jag ska hålla fast i den och göra den till min hela-tiden-känsla. För allt vore mycket bättre då.

ECHO

Jag är som Echo. Drömmer bara om ytan, bildar en band av ett ord. Jag funderar på att skapa en användare på Facebook som heter "Hemlig Beundrare", där jag lägger till alla människor jag i hemlighet spanar in. Så om ni ser någon sån, då vet ni vem det är.

PLAYLIST

Månadens spotifyspellista. Lyssna om ni vill... annars kan ni ju skita i't.

AWAY FROM HERE

Oftare och oftare kommer tanken upp: Jag borde flytta hemifrån. Flytta härifrån och sluta förstöra för alla, inklusive mig själv. Jag hatar det här. Jag gör verkligen det. Jag vill bara ge upp.

STÖRANDE

Folk som skriver idiotiska saker på icke-anonyma bloggar som dom lagt ut på Facebook. Okej, du blev sur. Men om man det skriver det på din blogg, a.k.a. hela världen, då kan man lika gärna säga det face to face. Och kanske till och med få en förklaring.

GLAMOURAMA


Bloggserien, så att säga.
I Glamourama får man följa Anna Hibbs, Petra Tungården och Michaela Fornis liv. Lite Sex and the City-stuk på det hela... men inte på ett bra sätt. För ärligt talat, hur bra tror ni att det lyckas när tre bloggtjejer i Stockholm försöker härma en av världens mest älskade serier?
(PS. Det är rätt underhållande dock.)

LIKE!


PLUGGA BORT DIN SURA MIN

Det här är vad jag gör just nu. Pluggar pluggar och pluggar. Jag har geografiprov snart, och jag brukar alltid skriva en sammanfattning av alla sidor man ska läsa. Det tar tid, men det är så värt det eftersom man måste förstå vad man läser för att kunna skriva om det. Och om man förstår någonting så är det ju inte lika svårt att komma ihåg det!
(Och nä, jag kanske inte behöver mobilen när jag pluggar. Egentligen.)

ALL THE CRAZY SHIT I DID TONIGHT


Ok, this is some seriously good shit
. Jag tror att jag har kommit tillbaka till det stadiet där jag nästan enbart lyssnar på superkomersiell musik. Tyvärr. Och jag höll på att lyckas rätt bra som indierockpoppare. Äh.

SKYLL DIG SJÄLV?

De får kontakt med varann på en HBT-sajt där han poserar i läkarkläder. Söker; sex med män i alla åldrar.
"– Han var läkare och skulle ju vara professionell. Jag dejtar inte vem som helst, men han ingav förtroende, säger Joel."
Först efteråt så kommer frågan om HIV faktiskt på tal. Och läkaren erkänner, efter viss tvekan, att han är HIV-positiv.

Först vill jag säga att självklart tycker jag inte på något sätt att det var bra av läkaren agerar på det här sättet. Men. Det finns ett men. Får man inte skylla sig lite, lite själv om man inte ens frågar om något sånt innan? För mig vore det rätt självklart om jag skulle ha sex med någon jag träffat på nätet, hur förtroendeingivande den personen än var.

Vad tycker ni?

RSS 2.0